Barcelona acull el primer Simposium Internacional sobre la percepció de Mineralitat als vins

| 10/04/2014 a les 08:00h
Arxivat a: Per aprendre'n
Excell Ibérica i Outlook Wine exposaran el proper 26 de juny els resultats del primer estudi científic sobre la percepció de Mineralitat als vins amb la participació d’experts de reputació internacional en la matèria


El pròxim 26 de juny tindrà lloc a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza 4**** el primer Simposium Internacional sobre la percepció de Mineralitat als vins. Un estudi científic organitzat per Outlook Wine i Excell Ibéria, on es presentaran les conclusions d’aquesta investigació científica sobre la matèria.

A les ponències participaran experts a escala internacional del sector: Sarah Jane Evans (Master of Wine i Vicepresidenta del Institut MW), Sam Harrop (Master of Wine i Wine Consultant), José Ramón Lissarrague (Doctor en Enginyeria Agrònoma i Professor Universitari), Josep de Haro (Doctor en Medicina i Cirurgia Otorrinolaringològica i especialitzat en Patologia Sensorial), Antonio Palacios (Enòleg, Biòleg i Doctor en Microbiologia Enològica), David Molina (AIWS, Sommelier i Director d’Outlook Wine) i Ferran Centelles (AIWS i Sommelier) serà el moderador.

Programa del Simposium
09:00 - Inici del simposi – Ferran Centelles AIWS
09:10 - Introducció a la Mineralitat i objetiu de l’estudi – David Molina AIWS
09:30 - Percepció Sensorial i Mineralitat – Dr. Josep de Haro
10:00 - El terme Mineralitat per a productors i consumidors – Sarah Jane Evans MW
10:30 - Influència del sòl i el clima a la Mineralitat – Dr. Juan Ramón Lissarrague
11:00 - Outlook Wine Awards – Ferran Centelles, Antonio Palacios i David Molina
11:30 - Intervencionisme Enològic i percepció Mineralitat – Sam Harrop MW
12:00 - La química del vi i la seva relació amb la percepció Mineralitat – Dr. Antonio Palacios
12:30 – Debat obert sobre Mineralitat – Ferran Centelles AIWS
13:00 - Wine Tasting & Network
 
Outlook Wine és “The Barcelona Wine School”, una empresa creada i dirigida per David Molina fa més de deu anys i avalada per una amplia experiència internacional dels seus professors, entre els que destaquen Antonio Palacios, Ferran Centelles i Oriol Guevara. Centrat en l’educació i també en la consultoria al món del vi, l’objectiu d’Outlook Wine és ajudar als alumnes en la seva formació progressiva en diferents nivells a través dels mòduls Wine Coaching, Wine Training per empreses, Seminaris Temàtics, Cursos Internacionals WSET i els nous Cursos de Tast Certificats OW, on participen acudeixen des de grans professionals reconeguts del sector fins a principiants i aficionats amb un creixent interès pel sector.
 
Simposium “MINERALITAT en VINS”
Dia: dijous 26 de juny de 2014
Hora: de 08:15 a 14:30 hores
Lloc: Hotel Catalonia Barcelona Plaza ****, a Plaça Espanya, 6-8. Barcelona.
Preu: 95 €
Traducció dual simultània durant el Simposium.

Espelt, Juvé & Camps, Vila Viniteca, Doix, Epicure Wines, Euroselecció, Restaurant Gresca o Mahala son algunes de les empreses col·laboradores
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera