4 Tasts DO Montsant per la Fira del Vi

| 22/04/2014 a les 20:12h
Arxivat a: Actualitat
En el marc de la 19a Fira del Vi, els dies 3 i 4 de maig, la DO Montsant organitza quatre tastos guiats amb l’objectiu d’acostar els trets més característics que defineixen la denominació d’origen.
D’una banda, el dissabte 3 i el diumenge 4, a les 12:30h, es proposa als assistents la participació a “Endevina el Vi”, un tast que, a mode de joc, els repta a identificar els vins que tastaran. Prèviament, un enòleg els haurà exposat les particularitats de cada tipus de vi, qualitats que els distingeixen i que seran d’utilitat als assistents per reconèixer cada vi.
 
D’altra banda, el dissabte 3, a les 18:30h, es durà a terme un “Tast de vins blancs”. Tot i que aquests vins representen una petita proporció del total de vins elaborats a la DO Montsant, també és cert que se n’elaboren nombroses referències i que aquestes presenten característiques pròpies en funció de les varietats emprades, les condicions climàtiques i els sòls de cada zona, el procés d’elaboració...
 
Finalment, diumenge 4, a les 18:00h, hi ha programat un “Tast de vins DO Montsant”, que proposa un recorregut per la denominació d’origen de la mà de d’un vi blanc, dos negres i un generós.
 
Els tastos es duran a terme a la carpa de tast que s’ubicarà a la Fira del Vi, al carrer Miquel Barceló de Falset. Per participar-hi (hi ha 25 places disponibles per a cada tast), els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected] abans de l’1 de maig, indicant el seu nom i el dia i hora del tast al que voldrien assistir. El preu del tast és de 5 euros per persona, que es cobraran en el moment d’accedir a la carpa de tast.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera