El CETT impartirà el primer curs semipresencial de sommelier

| 23/07/2014 a les 09:15h
Arxivat a: Per aprendre'n
Cupatges us ofereix, per mitjà d'un codi promocional, un 10% de descompte sobre el Curs Complet (excepte taxes universitàries). Al final de l'article trobareu la informació.


El centre internacional de formació en turisme, hoteleria i gastronomia CETT-UB recorre a les noves tecnologies per apropar el coneixement als professionals 
 
• El curs uneix els avantatges de l'aprenentatge semipresencial amb l'experiència i prestigi en formació en sumilleria del CETT 
 
• Cada professional podrà triar el seu propi itinerari formatiu gràcies a l'estructura del curs basada en l'elecció de diferents mòduls 
 
• El campus virtual és el marc on es durà a terme l'aprenentatge online, de forma tutelada i personalitzada 
 
• Amb la realització i superació del curs s'obté el títol propi CEU CETT, l'únic reconegut per la Universitat de Barcelona
 
A partir del proper mes d'octubre, el Centre universitari internacional de formació en turisme, hoteleria i gastronomia CETT-UB impartirà el primer Curs de Sommelier semipresencial. Es tracta d'una proposta orientada als professionals de la restauració per adquirir, ampliar o actualitzar coneixements, amb un temari i durada flexibles. 
 
CETT-UB ha posat en marxa una nova oportunitat formativa que dóna resposta a la creixent rellevància professional del sommelier, un reconeixement que li ha valgut un augment de sortides professionals i que ha posat de manifest la necessitat de comptar amb estudis especialitzats en aquesta matèria. 
 
En tractar-se d'una formació semipresencial, el nou curs uneix els avantatges de l'ensenyament online amb les de l'aprenentatge presencial. D'aquesta combinació sorgeix la flexibilitat del programa, amb una estructura modular, i la capacitat d'adaptar el contingut impartit a les circumstàncies de cada professional. A més, l'alumne compta amb el suport de l'experiència i prestigi del CETT en formació presencial en sumilleria.
 
El curs s'ha estructurat per mòduls per tal que cada professional tingui la màxima flexibilitat per triar aquelles matèries que millor s'adaptin a les seves necessitats particulars. 
 
Dirigit a professionals del món de la restauració, el curs augmentarà el coneixement en sumilleria dels participants: des dels orígens a l'elaboració i tecnologia de servei del vi. Els continguts han estat realitzats per professors de l'Escola d'Hoteleria CETT i per professionals en actiu com el professor del CETT César Cánovas, millor sommelier del 2011 (premi atorgat per la Real Academia de la Gastronomía).
 
FLEXIBILITAT ACADÈMICA
L'estructura per mòduls del Curs de Sommelier semipresencial permet diferents nivells de seguiment i de certificació acadèmica. En cas de seguir i superar el curs en la seva totalitat (24 crèdits europeus), l'alumne obtindrà el 'Certificat d'Extensió Universitària del CETT-UB', l'únic títol propi reconegut per la Universitat de Barcelona. Amb l'obtenció del títol, l'alumne podrà accedir al segon any del Curs Superior de Sommelier presencial, que es realitza en les instal·lacions del CETT a Barcelona.
 
Els mòduls estan impartits per professors de l'Escola d'Hoteleria CETT i professionals de cada àmbit en actiu mitjançant la metodologia CETTeLearning, que compta amb una àmplia experiència en aquest sector. 
 
Per consultar tota la informació, el CETT estrena un nou web ecommerce per a la formació online i semipresencial: www.cett.cat/elearning  
 
Els subscriptors de Cupatges podran gaudir d’un 10% de descompte sobre el Curs Complet (excepte taxes universitàries). Per beneficiar-se d'aquest descompte hauran d'indicar a l'apartat corresponent de la Sol·licitud d’Inscripció el següent Codi Col·lectiu: SOMCUP2014

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera