Abadal acull el sopar benèfic de la fundació Rosa Oriol per recaptar fons

| 03/10/2014 a les 13:57h
Arxivat a: Cellers
Demà 4 d'octubre el Celler Abadal serà l'escenari del sopar benèfic de la fundació Rosa Oriol per recaptar fons a favor del projecte El Cosidor
 
El sopar serà a càrrec del reconegut xef Nandu Jubany i el valor íntegre del menú es destinarà a generar llocs de treball i a desenvolupar el projecte El Cosidor, un taller d'aprenentatge de confecció, teixit i manualitats per a dones en risc d'exclusió social.
 
La Fundació Rosa Oriol celebra, per segon any, un sopar benèfic per recaptar fons que, en aquesta ocasió, aniran destinats al seu projecte El Cosidor. La cita serà al Celler Abadal, a la localitat de Santa Maria d'Horta d'Avinyó, que han cedit el seu espai a la Fundació Rosa Oriol per a aquest esdeveniment.

L'encarregat del sopar serà el xef Nandu Jubany, que ha dissenyat un menú especial per a l'ocasió i el valor es destinarà íntegrament a desenvolupar i generar llocs de treball al Cosidor.
 
Es tracta d'un taller d'aprenentatge de confecció, teixit i manualitats per a dones en risc d'exclusió social que la Fundació Rosa Oriol va posar en marxa a Manresa el 2012 i que a la primavera d'aquest any va traslladar a un espai més gran, amb l'objectiu de poder ampliar aquest projecte social fent encàrrecs i creacions pròpies per afavorir la inserció laboral d'aquestes dones.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera