Recaptació rècord al Sopar Solidari de Vallformosa

| 15/10/2014 a les 10:10h
Arxivat a: Cellers
Vallformosa fa l’acte d’entrega dels 23.529€ recaptats al 6è Sopar Solidari a l’Institut Català d’Oncologia i a Ampert


El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa del celler Vallformosa que el passat juny va arribar a la sisena edició i va recaptar el seu màxim històric: 23.529 euros.

El 80% de la recaptació anirà destinat a l’ICO i el 20% a l’associació penedesenca Ampert. Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.
 
En concret, 18.823 euros es destinen a l’ICO per finançar el projecte per “definir un model assistencial de telemedicina per a pacients de càncer de l'ICO”. Aquest projecte pretén desenvolupar una consulta de telemedicina per a pacients de càncer, utilitzant dispositius de telemonitorització en el domicili del pacient. El fons recaptat al Sopar Solidari de Vallformosa anirà destinat al projecte pilot per al desenvolupament de la consulta telemàtica e-tICO en el que participaran 150 pacients.
Els 4.706 euros restants serviran per finançar el projecte d’Ampert per al transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats.

18.823 euros es destinen a l’ICO per finançar el projecte per “definir un model assistencial de telemedicina per a pacients de càncer de l'ICO”

 
L’acte d’entrega del xec es va fer a Vilafranca del Penedès amb la presència del president de l’Institut Català d’Oncologia, Josep Maria Vilà; la Directora d’Estratègia i Projectes de l’ICO, Ana Rodríguez; el president d’Ampert, Joan Ríos i la Presidenta de Vallformosa, Queta Domènech.
 
Durant l’acte es va anunciar que el 7è Sopar Solidari per la lluita contra el càncer de Vallformosa es farà el proper 10 de juliol de 2015 dins el marc del 150è aniversari de Vallformosa com a viticultors. També es van presentar les noves xapes de cava solidàries amb el missatge “Beu amb elegància, actua amb responsabilitat”.
 
Recaptacions dels darrers sopars de Vallformosa
 
2008 – 20.000 euros
2010 – 21.500 euros
2011 – 21.000 euros
2012 – 18.000 euros
2013 – 19.800 euros
2014 – 23.539 euros

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera