Monvínic comença la temporada de tardor amb novetats dins i fora la cuina. El local de Sergi Ferrer-Salat estrena un nou espai culinari, espaiós i confortable que es fusiona amb la sala de tastos i conferències.
Els dos espais funcionen de forma integrada, encara que es poden separar en dos ambients diferents a través d’un plafó d’última generació. L’espai culinari es completa amb la creació d’una terrassa d’últim disseny composta d’un jardí vertical i resguardat per degustar la oferta enològica i gastronòmica de Monvínic.
Els dos espais funcionen de forma integrada, encara que es poden separar en dos ambients diferents a través d’un plafó d’última generació. L’espai culinari es completa amb la creació d’una terrassa d’últim disseny composta d’un jardí vertical i resguardat per degustar la oferta enològica i gastronòmica de Monvínic.
Les novetats també es traslladen dins dels fogons. El director gastronòmic Guillem Oliva ha elaborat una nova carta d’arrels profundes, senzilla i directa, mantenint els productors i recol·lectors locals com a part imprescindible de la seva cuina.