Mercat de mercats tanca amb més de 265.000 visitants

| 20/10/2014 a les 20:41h
Arxivat a: Actualitat
Des de divendres fins diumenge es van vendre més de 65.000 tiquets de degustació, quasi un 20% més que en l’última edició
 
Joan Roca i Quique Dacosta

En aquesta edició, han participat a Mercat de Mercats 40 xefs de restaurants de tot el país que sumen 17 estrelles Michelin, quaranta parades de mercats de tot Barcelona, 30 productors de proximitat, 8 forners artesans i 14 bars i restaurants de Barcelona, que han ofert una de les seves millors tapes o platets elaborats amb producte de mercat.
 
265.000 persones han visitat la fira (5.000 més que l’any passat), més de 3.900 han assistit a algun dels 33 showcookings gratuïts sobre cuina de territori i prop d’un miler han participat en les 18 presentacions i tastos de vins, caves i combinats que s’han fet a l’espai Celler del Sumiller.
 
Vè aniversari de la festa de la gastronomia i el producte
Mercat de Mercats compleix cinc edicions, consolidada com la gran festa de la gastronomia i el producte. Pel regidor de Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi, “ l a fira ha tornat a ser un èxit perquè reuneix en un sol lloc els millors productes i la millor cuina de mercat, reflectint l’altíssima qualitat de l’oferta dels mercats de la ciutat ”. Roser Torras, directora de Grup Gsr, empresa productora de l’event,  també ha valorat la cinquena edició de la fira com “ un gran èxit que reflecteix l’altíssim nivell de la nostra gastronomia i el creixent interès per la cuina ”. Organitzat per l’Institut Municipal de Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, l’ objectiu de Mercat de Mercats és portar el millor dels mercats municipals al carrer i reivindicar la qualitat dels seus productes i les seves cuines. 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera