Prop de mig miler de persones, la majoria professionals del sector del’hostaleria i el comerç van assistir aquest dilluns en la setena edició de la mostra Tocats pel Vi organitzada per Distribucions La Bodeguilla.
La mostra va reunir una trentena de cellers catalans, espanyols i d’altres punts del món, que hi van presentar les seves novetats i van servir tastos de tots els seus productes, maridats amb articles de gastronomia selecta, com pernil de Guijuelo Julián Montes, conserves Espinaler, fumats Carpieri o arrossos La Paellita.
Segons Javier Llinares, propietari de La Bodeguilla, "Així com abans la presència del vi català a les cartes de la majoria de restaurants de Catalunya era testimonial, avui aquest fet s’està invertint i cada cop ens demanen més referències. El vi de proximitat és el futur i des de La Bodeguilla hem de ser capaços de donar resposta a aquesta demanda del mercat català".
Javier Llinares, propietari de Distribucions La Bodeguilla, ha destacat l’èxit de la mostra i ha volgut agrair tant la participació dels viticultors com dels professionals que hi van assistir com a convidats. Llinares ha afegit que la seva empresa ha fet una aposta decidida per la internacionalització del producte, incorporant a la seva oferta referències de vins i escumosos de França, Itàlia, Alemanya, Canadà, Nova Zelanda, Sudàfrica, Hongria, Àustria, Xile i Argentina.
El propietari de La Bodeguilla ha constatat també un notable increment de la demanda de vins catalans a Catalunya fins al punt que l’empresa s’ha proposat ampliar l’oferta de vins de proximitat. “Així com abans la presència del vi català a les cartes de la majoria de restaurants de Catalunya era testimonial, avui aquest fet s’està invertint i cada cop ens demanen més referències. El vi de proximitat és el futur i des de La Bodeguilla hem de ser capaços de donar resposta a aquesta demanda del mercat català”, ha assenyalat Javier Llinares.
El propietari de La Bodeguilla ha constatat també un notable increment de la demanda de vins catalans a Catalunya fins al punt que l’empresa s’ha proposat ampliar l’oferta de vins de proximitat. “Així com abans la presència del vi català a les cartes de la majoria de restaurants de Catalunya era testimonial, avui aquest fet s’està invertint i cada cop ens demanen més referències. El vi de proximitat és el futur i des de La Bodeguilla hem de ser capaços de donar resposta a aquesta demanda del mercat català”, ha assenyalat Javier Llinares.
Aquesta és la relació de cellers que han participat en la 7a. edició de la mostra Tocats pel Vi:
Loxarel (Penedès)
Ulldemolins (Montsant)
Bastets (Conca de Barberà)
Bàbara Forés (Terra Alta)
Succés (Conca de Barberà)
Naveran (Cava)
Maius (Priorat)
Vall de Baldomar (Costers del Segre)
Bodega Puig Priorat (Priorat)
Valtravieso (Ribera del Duero)
ViñedosLabastida (Rioja)
Vinos Perea (vins d’importació)
Altos del Terral (Ribera del Duero)
Chivite (Navarra)
Propiedad de Arínzano (Pago)
Ximénez-Espínola (Jerez)
Dominio de Tares (Bierzo)
Dominio Dostares (Castilla-León)
Viña Salceda (Rioja)
Ébano (Ribera del Duero),
Adegas Valmiñor (Rias Baixas),
Taittinger (Champagne)
Bodegas Casa Primicia (Rioja)
Bodega CatenaZapata (Mendoza-Argentina)
Álamos (Mendoza-Argentina)
Remírez de Ganuza (Rioja)