500 professionals es donen cita a la 7ª Mostra "Tocats pel Vi" de la distribuidora La Bodeguilla

| 22/10/2014 a les 10:55h
Arxivat a: Actualitat
Javier Llinares, propietari de la distribuïdora, destaca l’increment de la demanda de vi català i l’aposta per la internacionalització de l’oferta


Prop de mig miler de persones, la majoria professionals del sector del’hostaleria i el comerç van assistir aquest dilluns en la setena edició de la mostra Tocats pel Vi organitzada per Distribucions La Bodeguilla.
La mostra va reunir una trentena de cellers catalans, espanyols i d’altres punts del món, que hi van presentar les seves novetats i van servir tastos de tots els seus productes, maridats amb articles de gastronomia selecta, com pernil de Guijuelo Julián Montes, conserves Espinaler, fumats Carpieri o arrossos La Paellita.

Segons Javier Llinares, propietari de La Bodeguilla, "Així com abans la presència del vi català a les cartes de la majoria de restaurants de Catalunya era testimonial, avui aquest fet s’està invertint i cada cop ens demanen més referències. El vi de proximitat és el futur i des de La Bodeguilla hem de ser capaços de donar resposta a aquesta demanda del mercat català".

 
Javier Llinares, propietari de Distribucions La Bodeguilla, ha destacat l’èxit de la mostra i ha volgut agrair tant la participació dels viticultors com dels professionals que hi van assistir com a convidats. Llinares ha afegit que la seva empresa ha fet una aposta decidida per la internacionalització del producte, incorporant a la seva oferta referències de vins i escumosos de França, Itàlia, Alemanya, Canadà, Nova Zelanda, Sudàfrica, Hongria, Àustria, Xile i Argentina.

El propietari de La Bodeguilla ha constatat també un notable increment de la demanda de vins catalans a Catalunya fins al punt que l’empresa s’ha proposat ampliar l’oferta de vins de proximitat. “Així com abans la presència del vi català a les cartes de la majoria de restaurants de Catalunya era testimonial, avui aquest fet s’està invertint i cada cop ens demanen més referències. El vi de proximitat és el futur i des de La Bodeguilla hem de ser capaços de donar resposta a aquesta demanda del mercat català”, ha assenyalat Javier Llinares. 
 
Aquesta és la relació de cellers que han participat en la 7a. edició de la mostra Tocats pel Vi:
 
Loxarel (Penedès)
Ulldemolins (Montsant)
Bastets (Conca de Barberà)
Bàbara Forés (Terra Alta)
Succés (Conca de Barberà)
Naveran (Cava)
Maius (Priorat)
Vall de Baldomar (Costers del Segre)
Bodega Puig Priorat (Priorat) 
Valtravieso (Ribera del Duero)
ViñedosLabastida (Rioja)
Vinos Perea (vins d’importació)
Altos del Terral (Ribera del Duero)
Chivite (Navarra)
Propiedad de Arínzano (Pago)
Ximénez-Espínola (Jerez)
Dominio de Tares (Bierzo)
Dominio Dostares (Castilla-León)
Viña Salceda (Rioja)
Ébano (Ribera del Duero), 
Adegas Valmiñor (Rias Baixas), 
Taittinger (Champagne)
Bodegas Casa Primicia (Rioja)
Bodega CatenaZapata (Mendoza-Argentina) 
Álamos (Mendoza-Argentina) 
Remírez de Ganuza (Rioja)
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera