Viticultura i elaboració del Mas d'Aranyó de Segura Viudas

| 24/10/2014 a les 10:30h
Arxivat a: Vins
Segura Viudas presenta el tercer capítol del seu blog Diari de Vinya 2014, enguany dedicat a la viticultura i l’elaboració del seu vi negre de referència: el Mas d'Aranyó.

La verema d'enguany ha estat especialment complicada i tant viticultors com enòlegs han hagut de seguir minuciosament la maduració del raïm i la meteorologia. Aquest any, encertar el dia de verema ha estat clau per sortir-se'n amb èxit davant el desafiament que la natura havia plantejat.
 
En aquest sentit, el capítol apropa alguns dels treballs culturals que es duen a terme aquestes setmanes per dirigir el raïm vers la seva màxima expressió quan arriba el moment d’entrar al celler.
 
El conjunt d'aquesta nova temporada del Diari de Vinya es pot seguir íntegrament al web de la marca www.seguraviudas.com en una secció amb el mateix nom. Una narració audiovisual que es completa amb informacions rellevants d'allò que passa a les vinyes o al celler per mantenir el públic informat gairebé en temps real.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera