A la venda les entrades per “Renéixer”, el nou espectacle sobre el món del cava

| 28/10/2014 a les 09:02h
Arxivat a: Actualitat
L’espectacle s’estrenarà el 21 de novembre al CIC Fassina de Can Guineu
Ja es poden adquirir de manera anticipada les entrades per a l’espectacle Renéixer, aquesta producció exclusiva sobre el món del cava que han impulsat conjuntament l’Ajuntament de Sant Sadurní i la companyia Teatro de los Sentidos.
 
L’obra s’estrenarà el 21 de novembre i es podrà veure al Centre d’Interpretació del Cava de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní, durant tres caps de setmana consecutius, fins al dilluns 8 de desembre. Cada dia s’oferiran tres passis d’aquest espectacle - els divendres i dissabtes a les 18, a les 20 i a les 22 hores, i els diumenges i el dilluns 8 a les 17, 19 i 21 hores.
 
Les entrades ja es poden adquirir via online a través del web al següent enllaç o bé al CIC Fassina, adreçant-vos al carrer Hospital, 23 de Sant Sadurní, trucant al 93 891 31 88, a o per correu electrònic a [email protected].
El preu de l’entrada és de 20 euros. 
 
Renéixer
Renéixer: Quan l’ànima del vi reneix i es converteix en cava” és l’aposta de l’Ajuntament de Sant Sadurní i Teatro de los Sentidos per continuar promocionant i impulsant la vila i el Centre d’interpretació del Cava, seu d’aquest espectacle que esdevé una proposta novedosa i trencadora, a la cerca de noves experiències i públics que s’acostin fins a la capital del cava.
Teatro de los Sentidos ha desenvolupat una pràctica que posa en relació el llenguatge sensorial, la poètica del joc i la creació teatral. El seu enfocament està basat en la comunicació corporal i sensorial, en la importància del joc, en les tradicions ancestrals i en el silenci com a condició necessària per la comunicació. Crea espectacles de teatre innovador i que cerca l’experimentació, que trenquen la barrera entre actor i públic: els espectadors són convidats a tenir un paper actiu, transformant-se en viatgers que són guiats i acompanyats pels habitants de l’espectacle a través d’un viatge oníric i simbòlic.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera