Torres recapta 4.000 euros per a La Marató de TV3 i hi col·labora doblant aquesta quantitat

| 03/12/2014 a les 12:41h
Arxivat a: Cellers
La jornada solidària del passat 29 de novembre va recaptar 4.000€, que la fundació Miguel Torres doblarà per contribuir a la investigació de les malalties del cor.


Tot i la pluja, més de 500 persones van participar a aquesta jornada dedicada al món del vi, organitzada per Torres amb l’ajuda de 70 voluntaris, tots ells treballadors en actiu i jubilats de la companyia, i la col·laboració de 26 empreses i entitats locals. S’hi van servir prop de 1.000 degustacions gastronòmiques i de vins i celebrat una desena d’activitats, que van tenir una excel·lent acollida exhaurint pràcticament totes les localitats.
 
L’aplaudida actuació castellera sota cobert dels Xicots i de la Colla Jove Xiquets i la dels Falcons de Vilafranca va donar el tret de sortida al programa d’activitats, entre les que hi havia maridatges de vi i formatges, degustacions comentades, un curs d’iniciació al tast, un tast de cafès del Brasil i un dinar a cegues. Tampoc hi van faltar les activitats infantils amb el taller Viu La Vinya organitzat per Mas Albornà, on van participar uns 60 nens i nenes de diferents edats.
 
Els vins més demanats pels assistents al llarg de la jornada van ser Jean Leon 3055 Rosé,  Salmos, Celeste, Viña Esmeralda i Atrium Chardonnay, i van tenir especialment èxit la fideuada, els embotits i formatges, la vedella i les catànies. Durant tot el dia, els visitants també van poder visionar els curtmetratges del Festival Most i comprar llibres de segona mà. La jornada solidària va comptar amb la participació de: Cafès Novell, Cal Cassoles, Colla Jove de Vilafranca, Creu Roja, Cudié, Dotor, Falcons de Vilafranca, Forn Rius, Frit Ravich, Gràfiques MB, Koala, Mallol Restauració, Mas Albornà, Mitjans, Moixa, Montextil, Most, Netejaiss, Olivé Rueda, Pedial, Pellisa Ràfols, Procrea, Stoelzle, Vichy Catalan, Xerigots i Xicots de Vilafranca.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera