RESTAURANTS

BY 13 BCN

Capsa de sorpreses

Per Marc Serrano Òssul

Les Grands Buffets, 70 copes d’oc

| 21/01/2015 a les 15:26h
Arxivat a: Gastronomia, Restaurants


O BY i prou: junts, l’u i el tres formen la be. L’última aventura del coc terrassenc Carles Tejedor , etern ex del santuari Via Veneto i profeta de l’oli. Arriscada. Franca. L’emprèn amb el jugador de bàsquet lituà Šarūnas Jasikevičius, Saras -el 13-, i amb Txema Martínez. Esquivada la paperassa que en demorava l’obertura i que n’ha forçat un llançament tímid -i la manca de gas-, respira: “ Aquest 2014 serà el nostre”. Promet i compleix tota “una altra manera de menjar i beure”: un viatge lúdic i adrenalínic amb 13 parades (tapes) que sorprenen i combinen tradicions. Sense ganivet, però amb seny i austeritat. Entre l’exotisme asiàtic i la tapa castissa. Un altre tapòdrom modernet? No!
 
Deixem-nos d’històries: “La cuina és bona o dolenta”. La seva és de la primera mena, però això ho demostra, no ho diu. “Coses molt fresques, dinàmiques, divertides” -eficaces- d’una carta que no s’està quieta, amb “productes molt de mercat” i “sabors que coneix tothom”, validen que es tracta, efectivament, de “l’última tendència en restauració". A la barra que assetja la cuina exhibicionista, o a les tauletes, “gent des de molt gran fins a molt jove”: “No vull que la gent s’adapti a mi; jo em vull adaptar a la gent”. Calceu-vos: “Hi haurà gent que voldrà gastronomia i hi haurà gent que no voldrà gastronomia”. Al menjador privat, potser, alguna cara d’algun club blaugrana. Potser, només.
 
Preu: Menús: De 25 a 60 €.
Adreça: Avenir, 63. Barcelona (Galvany)
Web: by13bcn.com . facebook.com/13PlayingBcn. @BY13BCN.
Telèfon: 93 624 24 83 i 662 90 56 42.
Horari: Obert de dl. a dv. de 17 a 2 h, i els ds. de 17 a 3 h.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera