Neix “Vins&Cheese” a Falset, una mostra professional de vins i formatges

| 20/03/2015 a les 16:43h
Arxivat a: Actualitat
El proper 13 d’abril, deu cellers de la DOQ Priorat, la DO Montsant i la DO Terra Alta i 8 formatgeries artesanes es donaran cita a la capital del Priorat. 
La trobada, organitzada per Aguiló Vinateria i Vins i Olis del Priorat, s’adreça a professionals de la sommelieria, la restauració i el comerç especialitzat, i també als amants d’aquests productes.
 
Les enoteques de Falset “Aguiló Vinateria” i “Vins i Olis del Priorat” reuniran el proper 13 d’abril destacats cellers de la DOQ Priorat, la DO Montsant i la DO Terra Alta i elaboradors de formatges artesans catalans en la que serà la primera “Vins&Cheese”. La trobada, que tindrà de lloc de 10 a 14h a la Sala de Voltes de l’Hostal Sport de Falset, s’adreça a professionals de la sommelieria, la restauració i el comerç especialitzat, i també als amants d’aquests productes.
 
A “Vins&Cheese” s’hi donaran cita els cellers Viticultors Mas d’en Gil, Marc Ripoll Sans, Maius Viticultors, Celler Joan Simó i L’Infernal (DOQ Priorat), Vinyes d’en Gabriel, Josep Grau Viticultor, Finca Fontanals i Amics del Gobe (DO Montsant) i Vins del Tros (DO Terra Alta).
 
En el que respecta a formatgeries s’hi trobaran Molí de Ger, La Balda, Casa Mateu, Mas Alba, Valette, Reixagó,Formatgeria de Taüll i Recuits de Fonteta.
 
Els professionals que vulguin assistir a la trobada de cellers i productors de formatges “Vins&Cheese” poden comunicar-ho a les adreces electròniques [email protected] o [email protected], indicant nom, perfil professional i telèfon de contacte. Els particulars no professionals que vulguin assistir-hi ho podran fer per un preu de 25€.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera