La Fundació per la Investigació del Vi i la Nutrició amb l’objectiu de formar els joves i futurs professionals relacionats amb el sector vinícola va impartir una conferència en el curs de sommeliers de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de la Universitat de Barcelona (CETT). Per cinquè any consecutiu, es van exposar els beneficis del consum moderat de vi sobre la salut, així com les pautes responsables de consum i Dieta Mediterrània.
Les doctores Sara Arranz i Gemma Chiva, col·laboradores de FIVIN van facilitar totes les dades i pautes a seguir per gaudir del vi amb moderació i responsabilitat, així com la importància de dur una dieta sana i equilibrada en pro d’una qualitat de vida.
Els alumnes del CETT seran els futurs sommeliers i transmissors dels beneficis del consum moderat i responsable de vi, per aquest motiu és important que rebin una formació correcte sobre aquest aspecte.
Aquesta xerrada s’inclou en el marc d’activitats de la segona part del Programa Europeu “Wine In Moderation” dirigida als consumidors que la FEV i Fivin impulsen a Espanya per a promoure pautes responsables de consum entre joves i adults.