Fivin explica els beneficis del consum moderat de vi als futurs sumillers

| 25/03/2015 a les 08:55h
Arxivat a: Per aprendre'n
Les doctores Sara Arranz i Gemma Chiva, col·laboradores de Fivin, expliquen els beneficis del consum moderat de vi al CETT


La Fundació per la Investigació del Vi i la Nutrició amb l’objectiu de formar els joves i futurs professionals relacionats amb el sector vinícola va impartir una conferència en el curs de sommeliers de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de la Universitat de Barcelona (CETT). Per cinquè any consecutiu, es van exposar els beneficis del consum moderat de vi sobre la salut, així com les pautes responsables de consum i Dieta Mediterrània. 
 
Les doctores Sara Arranz i Gemma Chiva, col·laboradores de FIVIN van facilitar totes les dades i pautes a seguir per gaudir del vi amb moderació i responsabilitat, així com la importància de dur una dieta sana i equilibrada en pro d’una qualitat de vida.
 
Els alumnes del CETT seran els futurs sommeliers i transmissors dels beneficis del consum moderat i responsable de vi, per aquest motiu és important que rebin una formació correcte sobre aquest aspecte.
 
Aquesta xerrada s’inclou en el marc d’activitats de la segona part del Programa Europeu “Wine In Moderation” dirigida als consumidors que la FEV i Fivin impulsen a Espanya per a promoure pautes responsables de consum entre joves i adults.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler