Novena edició del Tast amb Llops amb més cellers participants

| 26/03/2015 a les 08:45h
Arxivat a: Cellers
Colet, Castell d’Encús, Acústic, Gran Clos, Friedrich Becker i Meritxell Pellejà estan entre els cellers convidats.
Tast amb Llops ja té confirmats els 19 cellers que participaran a la novena edició del certamen que, en nou anys de sòlida trajectòria, s’ha convertit en una referència en el marc de la Fira del Vi de les DO’s de la comarca del Priorat. La trobada tindrà lloc el dissabte 2 de maig a partir de les 18h, organitzada per l’Hotel Cal Llop amb la col·laboració dels elaboradors de vi de Gratallops, bressol de la DOQ Priorat
 
Es calcula que per aquesta edició es podran tastar al voltant de 40 referències de vi d’edicions limitades i molt singulars, de manera que la vetllada és una oportunitat única per gaudir de les elaboracions especials dels viticultors i enòlegs de Gratallops i dels convidats, a més de tenir-hi contacte directe. 
 
L’activitat començarà a mitja tarda i s’allargarà fins les 21.30h i comptarà amb la participació incondicional dels 10 cellers de Gratallops que des dels inicis fan costat a la iniciativa, amb la incorporació del Celler Devinssi que ha aconseguit aquest any la qualificació de Vi de Vila per part de la DOQ Priorat per a tres de les referències que elaboren:
Cellers de Gratallops:
Celler de l’Abadia
Clos Mogador
Clos i Terrasses 
Álvaro Palacios
Sara i René Viticultors
Clos Figueras
Ripoll Sans
Celler Cecilio
Mas Martinet 
Fredi Torres Viticultor
Celler Devinssi
 
Per als organitzadors de Tast amb Llops és una molt bona notícia que un nou celler de Gratallops s’hagi incorporat a la categoria de Vi de Vila i pugui presentar les referències en el marc del certamen. 
 
Els cellers convidats són:
Castell d’Encús. DO Costers del Segre 
Celler Acústic. DO Montsant
Antoine Touton et Fredi Torres, DO Montsant
Celler Colet. Penedès Clàssic
Celler Gran Clos de Bellmunt del Priorat DOQ Priorat
Meritxell Pellejà de Gratallops. DOQ Priorat
Friedrich Becker. Pfalz (Palatinado/ Alemanya)
Malena Fabregat. Vi artesà portuguès i gallec
 
Maridatge musical amb Quartet Gaia
La música de Tast amb Llops anirà a càrrec, aquest any, del Quartet Gaia, una formació musical de recent creació (2014) però amb una sòlida experiènciaprofessional dels integrants. El grup de corda el formen Otilia Dan i Núria Vinyals al violí, Abel Sánchez a la viola i Marina Peralba al violoncel. Quartet Gaia és un grup fresc, jove, dinàmic i en contínua evolució lligat a la gran tradició clàssica i amb un repertori molt divers. De fet, el seu repte serà trobar el millor maridatge sonor per cadascuna de les referències de vi que es presentaran a la cita. 
 
 
Colores del Priorat
L’artista americana Sara Dochow, afincada al municipi de La Figuera, presentarà el seu nou projecte creatiu “Panton Priorat” com també el treball de l’últim any realitzat a partir del tint obtingutde la brisa (pell, polpa i pinyol) de la verema 2014 dels cellers Ficaria Vins, Bodegas Mas Alta, Alfredo Arribas i Meritxell Pellejà. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera