Ahir es va començar la IX Trobada Gastronòmica, que organitza el Centre internacional de formació i transferència de coneixement CETT (adscrit a la Universitat de Barcelona).
Durant la inauguració de l’acte es van realitzarar ponències de Carles Gaig del Restaurant Gaig (1* Michelin), Nandu Jubany del Restaurant Can Jubany (1* Michelin), Christian Escribà de Pastisseria Escribà i Ferran Centelles sumiller de ElBulli.
Durant avui i demà, dies que durarà la Trobada Gastronòmica, es faran ponències, tallers i demostracions de:
Restaurant Tickets (1* Michelin) , a càrrec del xef Fran Agudo, cap de pasitesseria Enric Monzonis i cap de sala Xavier Alba
Restaurant Pakta (1* Michelin) , a càrrec del xef Jorge Muñoz i del cap de sala Zetkin Lian
El Nacional & Carles Tejedor, a càrrec de Carles Tejedor
Cinco Jotas: tast i tall de pernil a càrrec de Marcos Lozano, embaixador de marca i mestre tallador
Grup Bacardi: tast premimum de ginebres, tequiles i flor de saüc
Balfegó – la tonyina, a càrrec d’Angel Camacho
Collverd – el foie, a càrrec de Joan Moliner