4 estrelles Michelin a la Trobada Gastronòmica del CETT

| 22/04/2015 a les 08:57h
Arxivat a: Per aprendre'n
Carles Gaig, Nandu Jubany, Christian Escribà i Ferran Centelles inauguren la trobada.
Restaurant Tickets, Restaurant Pakta, El Nacional & Carles Tejedor, Cinco Jotas i Grup Bacardi, algunes de les ponències destacades.
Ahir es va començar la IX Trobada Gastronòmica, que organitza el Centre internacional de formació i transferència de coneixement CETT (adscrit a la Universitat de Barcelona).

 
Durant la inauguració de l’acte es van realitzarar ponències de Carles Gaig del Restaurant Gaig (1* Michelin), Nandu Jubany del Restaurant Can Jubany (1* Michelin), Christian Escribà de Pastisseria Escribà i Ferran Centelles sumiller de ElBulli.
 
Durant avui i demà, dies que durarà la Trobada Gastronòmica, es faran ponències, tallers i demostracions de:
Restaurant Tickets (1* Michelin) , a càrrec del xef Fran Agudo, cap de pasitesseria Enric Monzonis i cap de sala Xavier Alba
Restaurant Pakta (1* Michelin) , a càrrec del xef Jorge Muñoz i del cap de sala Zetkin Lian
El Nacional & Carles Tejedor, a càrrec de Carles Tejedor
Cinco Jotas: tast i tall de pernil a càrrec de Marcos Lozano, embaixador de marca i mestre tallador
Grup Bacardi: tast premimum de ginebres, tequiles i flor de saüc
Balfegó – la tonyina, a càrrec d’Angel Camacho
Collverd – el foie, a càrrec de Joan Moliner

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera