Èxit de participació al Màlaga Torres Experience, l’esdeveniment itinerant dels Cellers Torres

| 28/04/2015 a les 09:01h
Arxivat a: Cellers
Torres Experience, l’esdeveniment itinerant dels Cellers Torres per als amants del vi i la gastronomia, va reuneix a més d’un miler de persones a Màlaga el passat divendres i dissabte, 24 i 25 d’abril.
En total, s’han servit 12.000 degustacions de vi, 700 de gastronomia i 200 còctels. També han tingut una gran acollida els tallers de maridatge i altres activitats organitzades, contribuint al bon ambient festiu que ha regnat al llarg dels dos dies en aquest espai únic dedicat al món Torres, en ple centre de la ciutat.

 
 
D’entre els més de 60 vins i destil·lats de tot el món que Torres ha posat a disposició dels malaguenys, els més demandats han estat els negres del Priorat, Salmos i Perpetual, i els blancs Fransola (DO Penedès), Rebels de Batea (DO Terra Alta) i Viña Esmeralda (DO Catalunya), a més de dos rosats amb bombolles, l’espumós xilè Santa Digna Estelado i el champagne Lanson. Pel que fa a les activitats, a més dels maridatges, els assistents s’han mostrat especialment interessats en les explicacions dels experts sobre alguns dels aspectes que influeixen en el vi, com és el cas de la bóta.
 
Màlaga Torres Experience ha comptat amb el suport d’El Corte Inglés i la col·laboració de La Finca de Jiménez Barrero, Ibepan, Imperia, La Caribeña, Picking Málaga, La Tejea, Pinchomania i Oro Bailen.
 
La propera cita del Torres Experience és a València, els dies 9 i 10 de maig. L’objectiu d’aquestes trobades vinícoles és donar a conèixer i acostar al consumidor l’àmplia gamma de vins i destil·lats que Torres elabora i distribueix, i contribuir, a través dels tallers i activitats, a la difusió de la cultura del vi la gastronomia.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera