Xavier Ayala, fundador de "Vi per Vida", al "Parlem amb..." de la DO Catalunya

| 05/05/2015 a les 09:10h
Arxivat a: Actualitat
Xavier Ayala a la secció "Parlem amb..." del web de la DO Catalunya
El web de la Denominació d’Origen Catalunya presenta una nova entrevista a la secció “Parlem amb...” amb el sumiller Xavier Ayala impulsor de l'associació "Vi per Vida", que ha organitzat amb molt èxit i suport del sector del vi català tastos de vi multitudinaris a favor de la recerca en la lluita contra la metàstasi del càncer.   
 
“Vi per Vida”  és una associació sense ànim de lucre que ja ha celebrat el seu primer aniversari. Els beneficis que s'obtenen dels tastos i activitats solidàries es destinen a l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Barcelona, del qual n'és co-fundador i president del Comite Científic Assessor el Dr. Joan Massagué. Els propers actes solidaris tindran lloc a la Mostra de Vins i Caves Vigralla el 10 de maig i a Mollerussa el 23 de maig.
 
La secció “Parlem amb...” recull converses amb convidats de perfil divers però amb un denominador comú:  per la seva professió, trajectòria o experiència tenen una mirada pròpia del món del vi. Aquestes breus entrevistes de caràcter persegueixen esdevenir en una invitació per a la reflexió i el debat. Entre els darrers convidats a aquest cicle s’hi troben, el periodista Ramon Francàs, l’escriptor Joan C. Martín, el periodista Marcel Gorgori., el periodista gastronòmic Josep Sucarrats, la periodista Empar Moliner, el xef ‘Michelín’ Victor Quintillà o l’humorista Carlos Latre.   

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera