L'activitat comença a la Font de la Canya, un centre de mercaderies de l'època ibera (segles VII-II aC) situat al cor del Penedès. La visita estarà dirigida pel propi arqueòleg de les excavacions arqueològiques, en les que s'han identificat nombroses dades relacionades amb l’inici de la vinya i el vi en el territori, que es remunten al segle VII aC i s'associen amb els intercanvis comercials amb els fenicis.
Al finalitzar ens desplaçarem a Mas Comtal, un celler familiar que produeix vins ecològics d'autor de gran qualitat, situat a 3 minuts. Primer visitarem la casa familiar, que va pertànyer als Comtes de Barcelona y, a continuació, entrarem a les vinyes de la finca que envolten el celler per introduir el món de la viticultura. Acabarem amb un tast comentat de vins.
En definitiva, una oportunitat única per conèixer la historia del vi del Penedès d'una manera original i entretinguda.
La visita es fa el diumenge 24 de maig i comença a les 10:00H, el punt de trobada és a la casa de Sant Pere d'Avinyó, on es deixen els cotxes i es fa es fa un petit tram a peu fins a les excavacions. A les 12:00H visita i tast al celler. El preu de l’activitat és de 15€/persona.
Informació i reserves a [email protected] o al telèfon 938970052