Vins íbers, romans i coetans amb tast al celler Mas Comtal

| 13/05/2015 a les 09:28h
Arxivat a: Enoturisme
El proper diumenge 24 de maig a Mas Comtal es podrà conèixer una mica d'història del vi del Penedès
L'activitat comença a la Font de la Canya, un centre de mercaderies de l'època ibera (segles VII-II aC) situat al cor del Penedès. La visita estarà dirigida pel propi arqueòleg de les excavacions arqueològiques, en les que s'han identificat nombroses dades relacionades amb l’inici de la vinya i el vi en el territori, que es remunten al segle VII aC i s'associen amb els intercanvis comercials amb els fenicis.

 
Al finalitzar ens desplaçarem a Mas Comtal, un celler familiar que produeix vins ecològics d'autor de gran qualitat, situat a 3 minuts. Primer visitarem la casa familiar, que va pertànyer als Comtes de Barcelona y, a continuació, entrarem a les vinyes de la finca que envolten el celler per introduir el món de la viticultura. Acabarem amb un tast comentat de vins.
 
En definitiva, una oportunitat única per conèixer la historia del vi del Penedès d'una manera original i entretinguda.
 
La visita es fa el diumenge 24 de maig i comença a les 10:00H, el punt de trobada és a la casa de Sant Pere d'Avinyó, on es deixen els cotxes i es fa es fa un petit tram a peu fins a les excavacions. A les 12:00H visita i tast al celler. El preu de l’activitat és de 15€/persona.
 
Informació i reserves a [email protected] o al telèfon 938970052

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera