Més de 500 persones participen a l’Enocursa Torres

| 18/05/2015 a les 20:10h
Arxivat a: Enoturisme
La tercera edició de l’Enocursa, organitzada pels Cellers Torres, ha reunit a més de 500 corredors aquest diumenge, 17 de maig, en un circuit de 10 km que transcorria entre les vinyes dels municipis de Pacs del Penedès i Sant Martí Sarroca.
En un ambient festiu i familiar, i una temperatura estiuenca, a les 9:30 del matí es donava el tret de sortida d’aquesta cursa popular que fusiona l’esport, la natura i el món del vi. Després de 36 minuts i 34 segons, Albert Sasot, de Barcelona, creuava la línia de meta i es proclamava campió de l’Enocursa Torres en la categoria masculina. El seguia Borja Parra, de Vilanova i la Geltrú, amb un temps de 37’27” i Sergi Ferret, de Vilafranca del Penedès, amb 39’27”.

 
En la categoria femenina, Gisela Carrion, de Sant Pere de Ribes, aconseguia el primer lloc en creuar la línia d’arribada al minut 42’37”. Dèlia Monterrubio, de Sant Climent de Llobregat, i Aida Pérez, de Vilanova i la Geltrú, completaven el pòdium femení amb un temps de 44 minuts i 45’45”, respectivament.
 
L’entrega dels premis de la tercera Enocursa Torres ha anat a càrrec de Mireia Torres Maczassek, directora de Torres Priorat i Jean Leon i responsable de l’àrea de R+D+i dels Cellers Torres, que també ha participat en la cursa, juntament amb col·laboradors de diferents departament de l’empresa. A l’arribada, tots els corredors i els seus acompanyants han pogut gaudir d’una degustació de vins al pati del celler Waltraud.
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera