La malvasia protagonitza la quarta temporada de Diari de Vinya

| 25/05/2015 a les 10:30h
Arxivat a: Cellers
L'empresa elaboradora de caves i vins Segura Viudas, S.A. estrena nova temporada del seu blog Diari de Vinya que enguany protagonitzarà la primera collita de la varietat Malvasia a l'Heretat. 
Fruit d'un camí iniciat l'any 2010, a“Adorable Malvasia” s’aproparan els detalls i l’evolució de la collita 2015 d’aquesta vigorosa i aromàtica varietat plantada en una parcel·la a les afores del poble de Sant Cugat Sesgarrigues.
 
El conjunt d'aquesta nova temporada del Diari de Vinya es podrà seguir íntegrament a la nova web de la marca www.seguraviudas.com en una secció amb el mateix nom, en català, castellà i anglès. Una narració que s'anirà completant amb informacions rellevants d'allò que passi a les vinyes o al celler per mantenir el públic informat gairebé en temps real.
 
Com sempre, el canal audiovisual de la marca a youtube aglutinarà tots els vídeos d'aquesta temporada. En el següent enllaç hi ha disponible el primer capítol de la nova temporada:


 
El contingut a les xarxes socials es podrà seguir mitjançant el hashtag #diaridevinya.
 
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera