La fira de vins ecològics VN·BCN 15 escalfa motors pels propers 31 de maig i 1 de juny

| 25/05/2015 a les 11:56h
Arxivat a: Actualitat
El VN Festival i dels millors 100 vins ecològics de la Guia Vinum Nature Fira VN·Bcn'15: 31 de maig i 1 de juny
El passat 19 de Maig al Museu Marítim de Barcelona es va fer la presentació oficial de la Fira Vinum Nature Barcelona 2015, amb la presència de les autoritats de l’INCAVI, el Sr. Xavier Agell, de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. Jordi Bailach, del Consell Regulador de Producció Ecològica CCPAE, el Sr. Daniel Valls i de l’organització de Vinum Nature, el Sr. Pablo Chamorro. Tots ells van coincidir que aquest saló dels vins ecològics, naturals i biodinàmics, té una vocació de creixement i internacionalització amb els ingredients necessaris per a convertir-se en els pròxims anys en la cita de referència del sector al sud d’Europa.
 
Vinum Nature (VN·Bcn’15) es consolida per tercer any consecutiu com a la mostra de referència dins el sector del vi ecològic i es reinventa enguany per aproximar-lo també al gran públic de Barcelona, amb un nou format festiu i ple d’activitats sota el nom VINUM NATURE FESTIVAL.
 
A l’acte també es van desvetllar els 100 millors vins obtinguts de l’avaluació per tast a cegues de més de 500 vins, la mostra de producció ecològica més gran de l’estat, i que es distingeixen com Vins VINUM NATURE - GOLDEN LEAF’14.  Els vins millor puntuats, obtindran a més a més el guardó GL’14 que serà lliurat el dia 1 de juny en el marc del Saló VN·Bcn’15.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera