Cellers Torres llança el primer bar de vins itinerant

| 30/05/2015 a les 08:10h
Arxivat a: Cellers
The Torres Wine Tour’ viatjarà a festivals, fires i altres esdeveniments per oferir una alternativa de consum atractiva i de qualitat per captivar al públic més jove
Cellers Torres llança una original i innovadora iniciativa per apropar el vi a nous consumidors, portant-lo a espais de consum generalment aliens a aquest tipus de beguda. Es tracta del primer bar de vins itinerant d’un celler a Espanya que, amb el nom de ‘The Torres Wine Tour’, recorrerà aquest estiu diferents ciutats per assistir a festivals musicals, fires, cites gastronòmiques i altres esdeveniments, oferint als assistents una alternativa de consum de qualitat.
 
 
The Torres Wine Tour’ es presenta en dos formats: la versió sobre rodes, un ‘wine truck’ o furgoneta de vi customitzada, i la versió contenidor, amb major capacitat i pensada especialment per als grans festivals de música, creant un espai atractiu i modern on gaudir d’una copa de vi d’una manera informal i desenfadada. Per al ‘wine truck’, Torres ha escollit una carismàtica furgoneta Citroën HY del 1964 i se suma així a la nova corrent de les ‘food trucks’ que triomfa a Estats Units des de fa dècades i que s’està imposant a l’Estat espanyol.
 
Segons Miquel Torres Maczassek, director general de Cellers Torres: “Volem acostar el vi a nous consumidors amb una proposta original i simpàtica, per a què vegin el vi com una beguda per gaudir, per prendre amb amics, a qualsevol lloc i en qualsevol moment”.
 
Després de la seva estrena en el festival SOS 4.8 de Múrcia a principis de maig, Torres participa aquest cap de setmana al Primavera Sound de Barcelona amb el seu Torres Wine Tour i continuarà la seva gira per altres festivals com BBK (Bilbao, 9-11 juliol), FIB (Benicàssim, 16-19 juliol) o LoW (Benidorm, 24-26 juliol). El ‘wine truck’ també estarà present aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú, a la fira Temps de Vi, i es desplaçarà fins a Igualada per assistir al Rec Street Food, organitzat en el marc del Rec 2.0 Experimental Store del 3 al 6 de juny.
 
Amb ‘The Torres Wine Tour’, Torres mostra la seva capacitat creativa i innovadora d’acord amb les tendències més actuals. Entre els principals avantatges d’aquesta iniciativa hi ha la versatilitat, la senzillesa i la possibilitat d’oferir una selecció de vins allà on s’estimi, a més de ser un aparador perfecte per donar a conèixer la marca i difondre la cultura del vi.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera