La Cimera del Xarel·lo, el proper 29 de juny

| 10/06/2015 a les 21:20h
Arxivat a: Actualitat
La primera edició d’aquesta mostra professional dedicada al xarel·lo, oferirà la possibilitat de tastar més de 120 vins elaborats amb aquesta varietat autòctona del Penedès
El proper dia 29 de juny, entre les 17 i les 22h, es durà a terme la primera edició de La Cimera del Xarel·lo, un esdeveniment per a professionals del sector, on es podran degustar més de 120 vins elaborats a partir d’aquesta varietat autòctona del Penedès, presentats per 30 elaboradors vinguts de tot el territori.
 
L’indret escollit per dur a terme aquesta iniciativa, és el Santuari de la Mare de Déu de Foix, documentada ja l’any 608, i ubicada a 643 metres d’alçada, posició que li ofereix unes privilegiades vistes sobre tot el territori del Penedès.
 
Aquesta iniciativa impulsada per a un grup d’elaboradors, persegueix l’objectiu de donar a conèixer les múltiples possibilitats que ofereix aquesta varietat en quant a tipus de vinificacions diferents, així com el gran potencial que té tant per a llargues criances, com per a vins d’anyada. En aquesta línia els assistents hi podran degustar des de Vins tranquils fins a tot tipus de vins escumosos.
 
Cellers participants:
Albet i Noya, Alemany i Corrió, Avgvstvs Forvm, Can Descregut, Can Pasqual, Can Ràfols dels Caus, Casa Ravella, Castellroig, Celler Credo, Celler Pardas, Clos Lentiscus, Coma Romà, Enric Soler, Esteve i Gibert, Eudald Massana Noya, Finca Viladellops, Heretat Mont-Rubí, La Salada, Loxarel, Mas Bertran Viticultors, Mas Candí, Mas dels Clavers, Nadal, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Partida Creus, Sicus, Ton Rimbau, Vins el Cep, Vins de Foresta, Vinya Oculta i Vinyes Singulars
 
Informació i acreditacions aquí
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera