El Dallas Morning News recomana un Cava Naveran com a vi de la setmana

| 10/06/2015 a les 21:45h
Arxivat a: Vins
Rebecca Murphy recomana com a vi de la setmana el Naveran Brut Vintage
La prescriptora de Dallas descriu l'escumós com "un cava d'alta qualitat, que passa 18 mesos en ampolla amb els llevats abans de desenvolupar les bombolles. Després s'afegeix un suro i una càpsula per enviar-lo uns mesos més a reposar abans de sortir al mercat".
 
"Els raïms són els tradicionals per cava; xarel·lo, parellada i macabeu", comenta, i després en fa una nota de tast. "Notes cítriques i florals, amb aromes de poma verda, tocs fumats i de brioixeria". "Fresc en boca, bona bombolla i bona acidesa". El recomana com a aperitiu o acompanyant un pollastre a la planxa.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera