La primera CavaCursa de Giró Ribot enregistra una bona participació

| 22/06/2015 a les 08:06h
Arxivat a: Cellers
150 participants van gaudir de la primera cursa del celler del Penedès
El passat dissabte 13 de juny a la tarda, es va organitzar al celler Giró Ribot la primera Cavacursa, una cursa i una caminada de 10 km amb un recorregut dins el terme municipal de Santa Fe del Penedès, situat enmig de vinyes.

En la Categoria General Masculina es va imposar el corredor Raúl Matas Gil, amb un temps de 39 min 16 segons i en la Classificació General Femenina la primera classificada va ser Teresa Andreu Luz.

Tot i ser la primera edició, un total de 150 participants van gaudir d’una jornada festiva, que va finalitzar amb l’entrega de trofeus, una botifarrada i una degustació de vi i cava per tots els participants.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera