6a edició del Tast DO Empordà al Puigmal amb Joan Dausà com a convidat

| 29/06/2015 a les 18:04h
Arxivat a: Actualitat
Una dotzena de cellers empordanesos participen en la proposta que tindrà lloc el 19 de juliol i que enguany maridarà amb el cantant
El proper 19 de juliol se celebra la sisena edició del Tast de vins d'alçada DO Empordà al Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada. Com cada any, hi participen els cellers de la Denominació d'Origen Empordà amb l'objectiu comú de situar els vins empordanesos al sostre de les comarques gironines. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. 
 
 
Cellers Participants:
Celler Arché Pagès; Can Sais; Celler Cooperatiu d’Espolla; Celler Martí Fabra; Celler Masetplana; Cooperativa Agrícola de Garriguella; Espelt Viticultors; Gelamà; Mas Llunes; Vinyes dels Aspres; Vinyes d’Olivardots   són els cellers que participen en aquesta edició. 
 
Aquesta sisena edició comptarà amb una col·laboració especial: la del cantant Joan Dausà, que realitzarà una actuació al cim de la muntanya i que servirà per inaugurar el tast de vins de la DO Empordà.

Més informació i entrades
Les entrades es poden gestionar a través del web de la DO Empordà fins el 18 de juliol, omplint el formulari. El preu de l’activitat és de 6€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 3€.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera