El vi català i el vi de la Conca de Barberà, a debat

| 06/07/2015 a les 10:16h
Arxivat a: Per aprendre'n
El proper 11 de juliol el Castell Templer de Barberà de la Conca serà l'escenari del tercer debat del cicle Visions 5.1
Aquest dissabte 11 de juliol, a les 19 h, al Castell Templer de Barberà de la Conca, tindrà lloc el tercer dels debats del cicle Visions 5.1, organitzats per l’Associació La Conca 5.1 i els Amics del Castell de Barberà de la Conca.
 
Aquesta tercera jornada consistirà en un debat entre Alicia Estrada, experta en vi i enoturisme, responsable del blog Vinoturismo autora de diversos llibres sobre vi; Joan Gómez Pallarès, expert en el món del vi, responsable del blog Devinis, autor de llibres i articles sobre vi i enoturisme; Carles Andreu, viticultor del celler Cava Carles Andreu i ex-president de la DO Conca de Barberà, i Mariona Vendrell, sòcia de Succés Vinícola. 
 
El tema del debat serà el vi català i el vi de la Conca. Que podem fer per donar-lo a conèixer més i vendre més. A més, d’explicar i reflexionar sobre experiències d’èxit que s’han produït als darrers temps a casa nostra que estan ajudant al sector a tirar endavant. Es parlarà d’enoturisme, de comercialització i màrqueting del vi. S’incidirà en com podem augmentar el coneixement del vi el consum entre els diversos sectors de la societat. Finalment també hi haurà tast de vi per tots els assistents.
 
Visions 5.1 es vol consolidar com una cita anual de reflexió entorn a temes importants i d’actualitat de la comarca. A través de la veu i les experiències de persones de fora de la comarca, conjuntament amb persones que treballen al territori, es pretén aportar idees, reflexions i estratègies per definir accions a dur a terme en els diversos aspectes que s’hi tractaran.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera