Verema 2015

Verema a Vilarnau

La matinada del 17 d'agost va marcar l'inici de la verema 2015 a Vilarnau

Les primeres varietats han estat la chardonnay i la pinot noir, que han assolit abans el seu punt òptim de maduració.

| 25/08/2015 a les 10:06h
Arxivat a: Cellers, Verema 2015, verema
En tots dos casos, el raïm han presentat un bon equilibri entre grau alcohòlic i acidesa, així com un estat sanitari excel·lent.


 
Ahir dilluns 24 d'agost, es va iniciar, al costat dels viticultors locals, la verema de la varietat macabeu.
Respecte a l'any anterior, la verema s'ha avançat uns 5 dies, menys del que indicaven les previsions inicials, a causa de les altes temperatures registrades durant el mes de juliol.
 
Cal destacar que, el 2015, part de les vinyes de Vilarnau han seguit una viticultura ecològica i sostenible les tècniques s'aniran estenent, progressivament, a la totalitat del mateix.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera