VEREMA 2015

La màgia de la Verema a Castellroig

Com cada any, Castellroig comparteix el moment de la verema amb tothom que vulgui participar-hi

Activitats de verema a Oller del Mas

| 08/09/2015 a les 08:29h
Arxivat a: Actualitat, Castellroig, verema, Verema 2015
L’activitat ofereix la possibilitat de prendre part en el procés de verema, des de collita fins a la tradicional trepitjada de raïm i tast de most. Un cop collit el raïm farem un esmorzar amb embotits típics i vi en porró. I, després de trepitjar raïm, visitarem el museu i el celler, i ens posarem a la pell de l’enòleg provant vins en diferents moments de la fermentació. Finalment acabarem el matí amb el tast de vins i caves.

L’esdeveniment tindrà lloc a la finca Castellroig el dia 13 de Setembre i es poden apuntar tan grans com petits. El preu per adults és de 35€ i per nens 25€ (de 8 a 14 anys), tindrà una durada aproximada de 3 hores i una capacitat mínima de 15 persones i màxima de 30, per tant les places són limitades i cal reservar.
 
Aquest esdeveniment també l’oferim per grups tancats a partir de 15 persones durant tot el mes de Setembre i sota demanda de dia. 
 
Agenda del proper 13 de setembre
10:00h Benvinguda i passeig per les vinyes. Participarem en la verema i collirem nosaltres mateixos el raïm.
10:30h Esmorzar amb embotits tradicionals catalans i pa amb tomàquet.
11:00h Tradicional trepitjada de raïm i tast de most.
11:30h Visita al celler i farem d’enòlegs per una estona, tastant vins en curs de fermentació.
12:00h Visita a la cava i coneixerem el procés d’elaboració del cava.
12:30h Tast de vins i caves.

Per a més informació i reserves al correu electrònic i telèfon: 938911927

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera