Novetats

​Abadal presenta Abadal Blanc, Abadal Rosat i Abadal Franc

Construccions de pedra seca i varietats autòctones, el patrimoni enoturístic a Abadal

| 06/10/2015 a les 19:03h
Arxivat a: Vins, Vins, Novetats, Abadal
Aquests tres vins recuperen varietats autòctones de la zona com el sumoll, el picapoll o el macabeu.
El celler Abadal presenta la seva gamma de vins més representatius del frescor i l’honestedat de la DO Pla de Bages: Abadal Blanc, Abadal Rosat i Abadal Franc. Tres vins joves que combinen varietats característiques de la zona, com la picapoll, la macabeu o la sumoll.
Amb aquesta unió, Abadal busca destacar l’autenticitat de la denominació, recuperar ele
ments autòctons i, al mateix temps, integrar altres més moderns, com el seu nou disseny.
 
Abadal Blanc és un vi blanc jove elaborat amb les varietats picapoll, macabeu, chardonnay i sauvignon blanc. De color groc daurat i aspecte brillant i net, destaca pel seu pas en boca honest en el que es fonen notes cítriques i matisos tropicals. PVP. 8,55€
 
Abadal Rosat s’elabora a partir d’una selecció dels millors raïms de les varietats sumoll i cabernet sauvignon procedents de la vinya del propi celler. El seu color maduixa i les seves aromes a cirera el fan fresc i amable. PVP. 8,55€
 
Abadal Franc és un vi negre fet amb les varietats ull de llebre i sumoll i el caràcter concentrat del cabernet franc. Jove i singular, és de color cirera i posseeix una intensa aroma a fruita vermella que, com bon jove, ofereix franquesa alhora que complexitat i distinció. PVP. 8,55€

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera