El
Tocat de l'Ala 2011 és un vi negre elaborat amb raïms seleccionats de vinyes de garnatxa i carinyena velles procedents de diferents municipis de l’Alt Empordà. Un vi que neix de l’unió d’idees i de l’esforç de dos cellers,
Coca i Fitó i
Roig Parals. El projecte cerca "crear un nou estil de vins singulars dins de la
DO Empordà on la fruita i l’amabilitat del vi siguin el seu fort". Es tracta d'un vi amb una criança de 4 mesos en fusta de roure francès i americà que ajuda a arrodonir i integrar el raïm procedent de les diferents finques. Amb un cupatge d'un 60% de Garnatxa (vinyes de 30 a 100 anys) i un 40% Carinyena (vinyes de 40 a 90 anys, els seus elaboradors el defineixen com un vi "amb aromes a nadius i gerds amb tocs de farigola. En boca ofereix un llarg recorregut elegant, mineral, amb fruita vermella, balsàmics i amb algunes notes de cacau. Tanins suaus, frescos, rodons i agradables. Bon postgust. Un vi per gaudir".