Vinya sota Bosc, nou vi ecològic

| 20/05/2011 a les 08:15h
Arxivat a: Actualitat
Elaborat per Caves Bolet amb Muscat i Gewürztraminer
Caves Bolet ha començat a comercialitzar un nou vi blanc, el Vinya sota Bosc. Està elaborat amb Muscat i Gewürztraminer, i certificat pel CCPAE com  a vi ecològic. Elaborat a aprtir de most flor provinent de raïm collit en verema nocturna, macerat durant 8 hrs a 10ºc, i fermentat a 14ºc durant tres setmanes en dipòsits d’acer inoxidable. Des del celler se'n parla com un vi "intens i afruitat, on convieun els aromes florals com la violeta i els aromes afruitats, en nas es intens i complex predominant aromes tropicals i notes cítriques".

Celler: Caves Bolet
www.cavasbolet.com
PVP: 9,00€

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera