INFORME CUPATGES: Enquesta internacional a periodistes especialitzats

| 06/02/2013 a les 09:38h
Arxivat a: Mercats
Cupatges ha realitzat una enquesta a 50 periodistes especialitzats d’arreu del món, per aproximar-nos a la visió i el coneixement que tenen sobre els vins catalans, especialmente de les nostres Denominacions d’Origen. Publiquem un abstracte del informe publicat al número 49 de la revista Cupatges
Els periodistes enquestats són membres de la FIJEV (Federació Internacional de Periodistes i Escriptors del Vi i Espirituosos), havent obtingut resposta de periodistes que treballen a Alemanya, Argentina, Austràlia, Bèlgica, Brasil, Canada, Dinamarca, Estats Units, França, Grècia, Holanda, Índia, Itàlia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Japó, Holanda, Suècia, Suïssa i Veneçuela. Potser alguns periodistes tenen un major coneixement dels nostres vins per proximitat geogràfica o cultural, i de fet al voltant del 20% dels enquestats manifesten haver visitat un celler a Catalunya els darrers 12 mesos. Però les respostes ens ofereixen l’oportunitat de copçar una visió global de la capacitat d’arribar a persones que són clau per a generar opinió i prescripció a consumidors de tot el planeta en el segment especialitzat, quelcom essencial per a projectar la qualitat dels nostres vins.



També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera