ACTUALITAT

Neix Winestyle Travel, experiències de luxe a mida entorn el vi i la gastronomia

L'agència catalana ofereix viatges exclusius i esdeveniments enogastronòmics

Informe 2014 d'ACEVIN: tendència a l'alça de l'enoturisme i lideratge a Espanya de la Ruta del Vi i el Cava del Penedès

| 25/11/2015 a les 12:34h
Arxivat a: Actualitat, Viatges, Vi, Winestyle Travel, Experiències enogastronòmiques, Turisme enogastronòmic, Gastronomia, Agència de turisme enogastronòmic
Vinyes de la zona de Mendoza, Argentina
Vinyes de la zona de Mendoza, Argentina
Wine Style Travel és la primera agència de luxe catalana especialitzada en oferir un servei d’assessorament i d’organització d’esdeveniments i viatges exclusius en el món del vi i la gastronomia. Creada i impulsada per Gloria Vallès, Wine Style Travel compte amb un equip de col·laboradors de renom com el sommelier David Seijas, i els xefs Carles Tejedor, Josep Armenteros i Paolo Casagrande, entre altres. El disseny i desenvolupament dels viatges nacionals i a l’estranger els fa junt amb l’agència Taranná Viajes con Sentido, reconeguda per la seva tasca de promoció de turisme sostenible i responsable, valors als quals s’associa Winestyle Travel.
 

Glòria Vallès


Parlem de turisme gastronòmic i enològic en un sentit molt ampli. Les nostres experiències inclouen cultura, wellness, arquitectura i, molt important, conceptes de sostenibilitat i de responsabilitat social”, va explicar ahir Glòria Vallès, a l’acte de presentació de la nova agència a Barcelona. Per a Vallès, “el veritable luxe és el temps i poder disfrutar-lo en llocs amb personalitat pròpia i que ofereixin experiències autèntiques. És per això que busquem els orígens de la gastronomia i els vins, ens apropem a la terra que els fa néixer; llocs on el temps s’atura”.  

Winestyle Travel va més enllà d’oferir experiències personalitzades amb l’eix de l’exclusivitat tant en l’atenció directa i a mida del client, com en el producte dissenyat en si mateix; és també un estil de vida (“Winestyle Travel, a way of life”) que engloba els valors personals dels seus fundadors, com la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. En paraules de Glòria Vallès, “una passió i una forma de vida pels amants del vi i la gastronomia que inclou el respecte per la terra i els agricultors, pel clima i per tot allò que fa un bon vi, un bon oli, un bon cafè o qualsevol producte agrícola que acaba a les taules dels millors restaurants”.
 

Can Bonastre, Wine Spa al Penedès


Actualment Winestyle Travel té rutes obertes a La Rioja, Penedès i Priorat i a l’estranger, a Bordeaux i Champagne (França), Napa Valley i Sonoma (Estats Units), Mendoza i Cafayate (Argentina) i Stellenbosch (Sudàfrica).

Dels esdeveniments que l’empresa organitza destaquen les experiències gastronòmiques amb els xefs Carles Tejedor i Josep Armenteros i amb el somelier David Sejías; els tasts de vi i formatges, els maridatges o els tallers de cuina amb el cuiner i somelier Manel Guirado. Una de les propostes singulars són les classes de yoga privades que s’acompanyen amb una copa de cava i aperitiu posteriors.

L'acte de presentació va estar patrocinat per:
- Riedel / Euroselecció
- Le Creuset
- Balfegó Atún Rojo del Mediterráneo
- Montflorit Charcutería
- Agence de Développement Touristique de la Marne, Champagne
- Champagne Pommery
- Chateau de Seguin y Chateau La France, Bordeaux
- Ana de Codorníu
- Bodegas Torres
- Scala Dei
- Pere Ventura
- AT Roca
- Can Bonastre Wine Resort
- Albet i Noya
- Abadal

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Núria Altés, del celler Herència Altés de la Terra Alta
Laura Conde
Núria Altés dirigeix un celler que actualment elabora 350.000 ampolles
Imatge il·lustrativa
Juvé & Camps reforça així el seu compromís amb la restauració
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera